Women: Ingvild Isaksen, l’ex Juve appende gli scarpini al chiodo – FOTO

© foto www.imagephotoagency.it

Chiude la carriera la centrocampista norvegese Ingvild Isaksen. Troppi problemi al ginocchio che non le lasciano pace

L’ex giocatrice della Juventus Women Ingvild Isaksen, chiude così la sua carriera. In un post su Instagram la centrocampista annuncia il suo addio al calcio. Reduce dai troppi problemi fisici, con amarezza si trova costretta ad appendere gli scarpini al chiodo.

Rammaricata anche per non essere riuscita a giocare la Coppa del Mondo con la maglia della Norvegia sul petto prima della chiusura della sua carriera. Si rende comunque grata a chiunque le sia stata vicino in questo lungo periodo difficile.

View this post on Instagram

Da var det over.. Det er med ekstremt blandede følelser at jeg nå ser meg nødt til å legge fotballskoene på hylla. Det er tungt å måtte gi tapt etter å virkelig ha gitt det et helhjertet forsøk. Men det er viktig for meg å ha et kne som jeg kan leve med og være aktiv med i fremtiden, derfor er jeg nødt til å si at nå er det nok. Jeg er skuffet over at kroppen ikke vil mer, og jeg er lei meg for at jeg må avslutte på denne måten. Det er også tøft å måtte gi seg uten å nå målet om å spille VM. Samtidig har det siste året vært så tungt at jeg er litt lettet over å skulle få slippe å prøve å bestige et fjell som ikke kan bestiges. Alt det til side, så er jeg ekstremt takknemlig og stolt over alt jeg har oppnådd og fått oppleve. Fotballen har tatt meg verden rundt på store og små arenaer, med fantastiske lagvenninner i både klubb og på landslag. Det har vært opp- og nedturer og et bredt spekter av følelser, og alt dette har vært med på å forme meg til den fotballspilleren jeg er og har vært. Men mest av alt har det gitt meg enormt mye som menneske. Nå skal jeg ta med meg alle erfaringer inn i et nytt kapittel i livet. Ikke vet jeg enda hvor det tar meg, men jeg kjenner jeg gleder meg litt til det og. Takk til ALLE som har vært med på reisen, både på og utenfor banen, vi ses! Isak out 💙

A post shared by Ingvild Isaksen (@ingvildisaksen) on